Skinny jeans

Eva har startat ett bra nytt projekt: Skinny jeans.

Jag hakar på, men istället för mina ultimata petrolgröna skinny jeans på bilden i inlägget under (det är bara för orealistiskt just nu), får det blir mina baggy trousers-jeans. Som jag älskar dem, men just nu får jag inte fast dem, så jag kör med den tidigare nämnda tygbiten vid gylfen och långa blusar. Jobbigt.

 

04.04.2013 kl. 20:30

Nä nu!

... får det nog vara nogmässät. Jag blir så himla ledsen av att se bilder på mig själv med alla dessa extrakilon att jag bara måste göra något åt saken. Och det är inte bara utseendemässigt, utan jag märker att det är påfrestande för mina knän och vrister att gå och bära på denna kilomängd + en säkert 6kg:s bebbe. Plus att jag saknar dendär känslan hur jag mådde med lite mindre vikt.

Så från och med idag (egentligen igår, men det kuse lite sen pga dålig planering) är det herkkulakko som gäller. Det är det enda som hjälper åt mig, annars är det så lätt att retkahta.

Visserligen har jag ju fött ett barn för mindre än tre månader sen, så är lite skonsam mot mig. Vagnpromenader är min motionsform, något annat varken hinner jag eller har jag kapacitet till. Men det är ju inte en så stor uppoffring att lämna bort karkki, choko och chips för en tid. Bulle och dylikt måste jag också minska på, har blivit helt för mycket bullar på sistone. Mörk choko tänker jag inte avstå från helt, men det är ändå ganska ofarligt. Vi får se om något händer.

Inser ju att ämnesomsättningen är ganska uppfuckad efter att man fött barn, men allt mässände gör knappast bra åt det heller. Och som exempel har jag Pandan, som typ rör på sig lika mycket som jag och äter samma som jag och även hans vikt står still.

Denhär bilden togs förra vappen, dvs för ca ett år sedan. Där har jag på mig mina skinny jeans, som jag inte förväntar mig att ska gå på mig på en lååång tid ännu. Då var jag redan gravid men visste inte om det. Dagens resultat kan ni se på bl.a. Ratatas mingelbilder...

 

03.04.2013 kl. 18:58

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin