Jee, mera fest!

Idag hämtade postiljonen en jättefin inbjudan, vilket betyder att i maj blir det bröllop i Lovisa! Catten älskar bröllop! 

Hmm, nu måst jag börja grubbla på dress till den festen oxå. Har ju mammas pink 60-tals dress som jag lite tuunade för några år sen, och sku vilja använda pånytt, men med min nuvarande hårfärg är en pink dress nog big no no. Kanske problemet kan åtgärdas tills dess.

09.03.2010 kl. 14:36

Bryllaup

Förra lördagen gifte sej mina goda vänner. Jag ba älskar bröllop, har alltid gjort det! Jag lipar som en liten gris och älskar bara dendär kärleksfulla stämningen som (oftast) finns närvarande bröllop. Tyvärr har det varit bröllop alltför sällan på sistone, det senaste jag var på var för två år sedan. Därför spände jag mig kanske extra mycket denna gång och situationen blev ju int bättre iom att jag skulle sjunga under vigseln. Jag ville det ju så gärna, men senast jag sjungit ensam inför publik var typ tre år sen och aldrig inför vänner, vilket som känt alltid är mer nervöst. Men det gick ju (kuulemma) bra och plus var ju att jag fick sjunga en av min favvoeurovisioner, Finn Kalviks "Aldri i livet".

Läser som bäst en bok som heter "Nul points", som handlar om alla bidragen som inte fått ett endaste litet poäng i Eurovisionerna och därför handlar ett kapitel om Finn Kalvik. Jag lärde mig mycket nytt om den lilla oskyldiga låten, bl.a. att den var gjord i samarbete med Benny Andersson och att bakgrundsstämmorna på skivan sjungs av ingen mindre än Agnetha och Frida! Kalvik fick dock grym trauma av denna nollpoängsincident, blev djupt deprimerad och har försökt självmord och har väl ännu idag inte riktigt kommit över besvikelsen. Och ironiskt nog sjunger Kalvik i refrängen "Aldri i livet har jeg tenkt på at rejse ifra deg..." och ganska snabbt efter Eurovisionerna gjorde han just det, stack från sin kvinna och lämnade henne ensam med deras gemensamma dotter... Usch.

Hursomhelst är det enligt mig en fin låt och passade perfekt till just detta bröllop och brudparet. Bröllopet hoppade direkt upp på min top3-lista av bröllop, så bra fungerade allt och bröllopet var rock, stämning och internationellt = perfekt!

Här ännu lite fiilistelyä:

05.11.2009 kl. 19:06

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin