Vagndebut

29.01.2013 kl. 21:32
Vi har väntat på att få göra vår vagndebut, men det har ju varit så kallt plus kakkaväder, så det har inte blivit av förrän idag. Kakkaväder var det ju idag också, men lite varmare, så vi vågade ta oss till BabyStyle för att göra några införskaffningar och sedan tillbaka.

Aj, så det var pirrigt, när allt är så ovant och Brio Go, som stått orörd i vardagsrummet plötsligt ska fungera utomhus. Hur fick man domdär handtagen fram? Varifrån trycker man så koppan lossnar? Hur fungerar vinterdäcken? Tur att Pandan var med som moraliskt stöd.


Se så pro jag ser ut!Björnungen (i kusinens dräkt och mammas mössa) skrek som en stucken gris innan, men så fort vagnen började röra på sig, slocknade hon.

 
Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Ååååh! Tänk att du nu rullar en bebbe framför dig när du går ute :). Det e så pirrigt första gången. Det ser väldigt proffsigt ut.
Micko29.01.13 kl. 21:57
Helt crazyt! Månne man inte vänjer sig nåt tag. Tänkte våga mig ut idag också, kanske...
31.01.13 12:13
Jag är nästan redan nervös inför vår första vagnspromenad, som vi skall försöka gå på nästa vecka om det inte blir svinkallt. Igår testade vi att ha Viggo i vagnen inne. Vi stod och tittade på honom och sa åååh hela tiden, han brydde sig inte ett dugg om någonting. Herregud så fånig man blir som förälder!
Nina06.02.13 kl. 10:44
Det är nog så galet, hur nervös man kan vara. Min nästa utmaning är att åka buss med vagnen. Pandan har lovat komma med mig (trots att han typ aldrig åker buss) som moraliskt stöd. Och ja, man blir helt superfånig som förälder, vi får inte nog av hur söt Bouncy kan va.
06.02.13 13:26

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin