Stackars lilla Martti

28.01.2013 kl. 15:11
Hur har Martti tagit emot den nya familjemedlemmen, undrar ni kanske? Jag vet faktiskt inte, för jag har inte sett honom många gånger sedan vi kom hem från Jorv. Och mitt hjärta lider för att jag inte har möjlighet att ge honom den uppmärksamhet han skulle behöva.

Skötbordet finns i samma rum där han bor och eftersom Bouncy inte är värst förtjust i att ligga på rygg (mammas flicka), skriks det ganska högt och ganska ofta i det rummet. Och jag lider med Martti, som har extra bra hörsel och jag är så oroad över att han får någon chock av denna upplevelse.

Nu ska ni inte tro att vi helt glömt honom. Pandan har sett till att han får mat och sköter om boet, eftersom min hjärna knappast skulle minnas allt detta.

Men visst funderar jag såhär i efterhand att Martti kanske hade mått bra att få vara i ett fosterhem, där han skulle få lite mer uppmärksamhet, i alla fall denhär första bebitiden. Men det är lite sent tänkt nu.Kan förresten berätta att Martti och jag bads medverka i ett tv-program nu kommande torsdag. Tyvärr lyckas det inte rent logistiskt, men tror nog inte jag just nu hade varit i något skick att medverka i en tv-sändning, så som jag svamlar och har svårigheter att bilda hela meningar. Å andra sidan kanske det hade varit underhållande för tittarna..?
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Va söt Martti är. Vad är historien bakom honom? Hur har ni lyckats få en igelkott så tam? :)
Linn29.01.13 kl. 08:08
Martti är en afrikansk pygméigelkott, dvs en husdjursigelkott (inte en från naturen). Vi fick honom av en uppfödare i Åbo, som vi kom i kontakt med via Suomen Siiliyhdistys. Där hittar du mer info om iggen! Martti har vi haft nu i 2,5 år, så han är redan en medelåldersigelkott. ;)
31.01.13 12:15

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin