La Isla Bonita

28.01.2013 kl. 14:35
Ja, tjejen har ju faktiskt ett namn redan, men tänkte ändå fortsätta kalla henne Bouncy här, i alla fall en tid framåt. Har ju en så fin header och allt.

Namnet finns i titeln* av denna Madonna-klassiker, som även fungerat som Bouncys vaggvisa (Spanish lullaby, heh). Följande ukuleleprojekt är alltså denna:Det var faktiskt Pandan som nåt tag på sommaren redan föreslog namnet, ifall vi får en flicka. Jag hade inte ens hört om det förr och behövde lite tid att smälta, but it kinda grew on me. Och när vi såg vår lilla trollflicka på Jorv, visste vi direkt att jep, det är nog namnet.

Att ovannämnda låt även passar till det, kom jag på först efteråt...*Nu hoppas jag ju att mina läsare inte underskattar mig och tror jag ger namnet La eller Bonita åt min dotter...
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Jättevackert namn! Vår lilla nyfödda grannflicka heter också så, och våra kaverins 4-åriga dotter också. Så inte helt weird, men ändå ovanligt - perfekt! :D
snigelnharald.blogspot.com28.01.13 kl. 15:19
Jo, har märkt att det nog finns minst en med det namnet varje vecka i söndagens Hesari. Knappast blir det nu en så stor boom, får man hoppas... ;)
28.01.13 15:24

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin