Saker folk tiger om

26.01.2013 kl. 10:57
Tänkte lite fortsätta på serien Helena startade för en tid sedan:

Att man två veckor efter förlossningen fortfarande måste inta laxermedel. 
Eller att när man äntligen klarar av att uträtta nr.2 tre dagar efter förlossningen kan det typ jämföras med en ny förlossning. Auts.

Så ni som snart ska föda: lönar sig att skaffa ett paket Pegorion färdigt.

Thanks for sharing, tänker ni andra.
Kommentarer (7)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Mitt försvarstal varför jag tiger: Vi som är misslyckade o inte lyckats föda kauniisti alateitse har andra krämpor och lever därför i ovisshet.
Micko26.01.13 kl. 11:48
Höpö höpö misslyckade. ;) Jag tänkte att det beror på amningen o hormonerna, att allt liksom råddar till matsmältningen. Men såklart finns rädslan i början att stygnen där nere ska säga ritsch ratsch. Varför säger man förresten "kauniisti" alsteitse? Det är väl absolut inget vackert med ett ihopsytt underliv. Eller e det för att det e så natuuuurligt..? ;)
26.01.13 16:59
Jag har inte shareat för jag upplevde inte det som ett problem. Jag åt torkade plommon redan på BB och drack mycket vatten. Inte var det ju kiva på vessan dom första gångerna men inte alls så farligt som jag hade väntat mig.
http://muffinaround.com26.01.13 kl. 15:47
Jag åt plommon redan under hela graviditeten och blev så glad när jag hittade en skål med torkade plommon i köket i Jorv. Men det räcker liksom inte, fick laxativ redan på Jorv, men ändå va det helt hemskt att gå på vessan efteråt.
26.01.13 17:01
Ja, KAUNIISTI alateitse, det är nog det naturliga som det i mitt sammanhang handlade om ;). O ja, amningen gör säkert sitt...har jag oxå bristfällig kunskap om... O sen hade jag smärta på andra ställen, stygnen satt liksom på magen o inte nära tarmen o...skiten liksom :). Så om jag var förstoppad (har förträngt det) var det kanske inte lika smärtsamt. Men tack o lov att det finns laxativa medel. Men nästa gång någon frågar mig ska jag hänvisa till detta inlägg, hih!!!!
Micko26.01.13 kl. 20:00
Hahaha TACK för att du shearade och jag får höra att det finns någon annan som inte upplever det så speciellt kul att skita efter förlossningen :D Personligen så grät och sket jag tillika :D
Anna26.01.13 kl. 21:27
Jess, skönt att jag inte är ensam om denna upplevelse!
31.01.13 12:11
Det var lika paha, om inte värre än att föda. Jag kallsvettades och grät. minns det ännu som igår. huuuuuu!
fua28.01.13 kl. 18:53
Hänvisar till svar på kommentar ovan. Fatta att vi diskuterar kakkande... ;)
31.01.13 12:12
Hittade en microlax från efter första förlossningen när jag gick igenom lite tavara igår. Hade som vanligt bett att få ta med en hem. Hade väl sparat den sådär ifall om...kastade den idag då jag garanterat inte skaffar fler barn!
Helena S28.01.13 kl. 21:18
Heh, jag fick just Pegorion och någo såndäna kulor som jag int minns namnet på från sjukhuset. Men lika hård var magen ändå när det väl gällde...
31.01.13 12:11
Nu har jag inte fött barn, men, har fått baklåret opererat och haft stygn hela vägen upp i rumpan nästan. Ingen sa att man blir stenhård i magen av panacod så jag kan relatera (tror jag) när jag försökte kakka kaktusar med stygn i rumpan. Trodde allt sku gå sönder!
Kiri28.01.13 kl. 23:25
Au au au!! Vetdu, jag tror du bra vet hur det känns. Det facto funderade jag en stund under "ponnistusvaihe" i förlossningen att dethär skiljer ju sej inte egentligen så mycket från bad case of förstoppning...
31.01.13 12:10

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin