NZ-saknad

04.11.2012 kl. 21:04
Både Pandan och jag tycks just nu gå omkring med en enorm längtan tillbaka till Nya Zeeland och det tär i hjärtat när man tänker på hur långt borta detta härliga land ligger och hur dyrt det är att resa dit. Men en dag, en dag ska vi tillbaka dit.

Som tröst har jag bläddrat igenom foton och läst vår reseblogg, som jag är så nöjd att vi (=jag) orkade uppdatera, hade nog glömt många små detaljer och händelser annars.

Dessutom ser vi enormt mycket fram emot Peter Jacksons The Hobbit - An Unexpected Journey, som lär ha premiär i december.


Whangamata - lite regn störde inte, det var varmt och härligt ändå.


Wellington - favoritstaden


Picton - palmträd och berg, me like.


Lake Wakatipu, Queenstown


Gaah, jag blir helt tokig när jag ska välja mellan foton, det finns så många! Kan inte säga annat än att har du möjlighet att åka dit - gör det! Du kommer inte att ångra det. Där finns jordklotets vackraste vyer och trevligaste människor, en underbar kombo!
 
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Uh. Jag sitter fast på Aucklands flygfält p.g.a. försenat flyg och det känns som om jag suttit fast i det här jävla landet i fyra månader. Fast i mitt fall beror det mest på att jag suttit och studerat i fyra månader och varit fastkedjad vid min laptop. Kanske jag kan återupptäcka min kärlek till det här landet då jag äntligen kommer utanför Auckland. Wellington verkar nice, har förbannat mig själv ren en tid för att jag valde "fel stad". Nå int kan jag väl egentligen klaga på det här landet, känns bara som om Auckland inte är "riktiga" NZ. Var ni här?
Jooles16.11.12 kl. 07:23
Vitsi så ljuvligt att du hittade både hit och till Oravahuone! Synd att du inte haft en huippu upplevelse, men så blir det väl lätt om man blir tvungen att göra annat än att resa runt och rela. Vetdu, vi skulle ju stanna vår första vecka i Auckland, men bestämde oss sedan - som tur - för att chilla i Whangamata. Övernattade i Auckland en natt i början och en natt i slutet av resan och precis som du säger, det kändes inte helt som riktiga NZ. Hoppas du får uppleva den härliga sidan av landet som vi fick se och kanske ännu mer! Ska med iver börja plöja igenom din blogg!
16.11.12 13:15

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin