It's all 'bout the money, it's all 'bout the dumdum-didi-dumdum

30.09.2012 kl. 22:36
Vill ännu påpeka att trots att jag gnäller om vår pengasituation hela tiden, vet jag ju (eller hoppas i alla fall) att det kommer att jämna ut sig förr eller senare. Det är bara en liten svacka just nu och som sagt är det alltid lite tajt efter sommaren. Man blir bara lite sur av att allt roligt man skulle vilja göra just nu kostar.

Vi har ju lite oss själva att skylla på eftersom vi hade så bråttom att åka på bröllopsresa till andra sidan jordklotet, så fort efter en bröllopsfest som vi själva betalat för.

Men, men... något i mitt undermedvetna kanske sade att resan inte hade lyckats just denhär vintern och rätt hade jag ju!

Jaha, så kommer denhär låten att spela i mitt huvud igen i några dagar:

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
efter-sommaren-svackan är extra djup i år och den tar ju aldrig slut.. alltid alltid alltid tror jag att jag lärt mej till nästa år.. Ni får lyxa till vardagen lite istället! Med gott samvete.
Pia30.09.12 kl. 23:13
Ja, vad är det med dendär efter-sommaren-svackan att man aldrig lär sig? Som tur är vi ganska bra på denhär vardagsromantiken och har det så himla bra ihop, så det lyckas nog inte pengarna påverka på!
01.10.12 17:19
Det gjorde ni nog helt rätt i tror jag. Vi skulle åka sen då vi har mera tid och pengar, och nu har vi redan passerat vår femårs bröllopsdag utan skymten av en honeymoon. Vill inte lämna barnen så länge, och det blir ju inte direkt en vuxenresa om man måste gå lägga sig åtta varje kväll.
Fua01.10.12 kl. 09:27
Ja, det va ju lite så jag tänkte att det lätt kan bli. Man kan ju inte precis lämna barnet hemma för en månad och sticka på honeymoon. Så mycket som vi saknade en igelkott, hur mycket skulle vi inte sakna vårt barn? ;)
01.10.12 17:22

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin