Lite bröllop ännu

17.04.2012 kl. 16:30
Ja ja, det är över ett halvt år sen bröllopet, ska hon int sluta tjata redan?
Nä, för det var på riktigt en av de härligaste dagarna i mitt liv hittills. Don't get me wrong, vi har för det mesta roligt tillsammans med Pandan, men jag tror vi båda var så enormt lyckliga av att vi äntligen fick samlat (nästan) alla våra favoritpersoner under samma tak samt tack vare bordsplacering lite tvinga personer vi ansåg kunde ha något gemensamt men kanske inte kände varann från förr umgås med varann.

Det är ser ni något som händer när man fyller 30 - i alla fall i vårt fall. Vi har båda en ganska bred kompiskrets, men plötsligt är det inte så enkelt längre att ordna fest och få allas tidtabeller att funka. Vi försöker och försöker men alltid är det bara en handfull som kan delta. Därför är bröllop en ypperlig orsak till fest och det är ju inget minus att det är en celebration of loooove samtidigt.

Det pågår även lite diskussioner om hur kvinnan förvandlas till en bridezilla inför bröllop, men jag vågar nog påstå att detta starkt var VÅR fest och vi gjorde alla beslut tillsammans. Det att jag kanske är lite bättre på att organisera ledde sedan till att jag skötte de flesta praktiska arrangemangen och det är nog bara så att ska man ordna en middag med bileet för över 100 pax så finns det en hel del att fixa. Men kul var det hela vägen. Så det så.

Och sen till saken: postiljonen borde ha levererat tack-korten till de flesta nu, så jag vågar publicera fotot vi till slut valde:


Fotot var ju taget av Jani Gerkman och följande foton fanns även bland alternativen:

Gillade även stämningen på dethär kaaso-& bestmanfotot:

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver:
Härliga foton! Kliché kliché, men du ser ut som en jättelycklig och vacker brud på bilderna. Och klänningen, håret och buketten, very nice!
Östermyran18.04.12 kl. 08:18
Nämen tack! Det stämmer nog, var ett enda stort leende hela dagen, hade ont i kinderna följande dag...;)
18.04.12 20:24
Så vackra foton! Blir helt glad av dem.
Naja18.04.12 kl. 11:26
Kiva att du också blir glad av dem, det blir nämligen jag också!
18.04.12 20:25
Ni är supergulliga!
Hannah18.04.12 kl. 11:55
Själv e du!
18.04.12 20:26
Man kan nog aldrig tjata för mycket om sitt eget bröllop! Ni är jättefina! Jag hoppas jag också nångång då jag förhoppningsvis gifter mig inte förvandlas till en jobbig bridezilla, utan faktiskt gör det tillsammans med mannen jag älskar! :)
Kugge18.04.12 kl. 16:35
Det är nog himla viktigt att minnas att det är bådas fest, inte bara brudens livslånga dröm att vara prinsessa för en dag. Pandan skötte även till stor del om den kreativa idésidan, så det blev ganska 50/60 till slut.
18.04.12 20:28

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin