Friskförklarade

07.03.2013 kl. 22:05

Idag fick både Bouncy och jag "terveen paperit". Eller nåja, Bouncy ultrades alltså i morse på Jorv och det konstaterades att höftena nog hålls på plats, men är mer lösa/rörliga än normalt. Så därför ska vi på kontroll redan om två månader, när det normalt skulle vara efter ett halvt år. Men ingen höftskena längre, hurraa!

Untitled

Som jag avskydde dendär klumpiga saken, som man inte fick ta bort ens för rumptvätt...

Sen var det dags för min jälkitarkastus hos rådgivningsläkaren. Trevlig läkare, men igen fick jag känslan att allt ska skötas i hypersnabb takt så vi får nästa patient in. Minipiller, hormonikierukka, papa-prov... aha. Min stackars tröga hjärna hinner inte registrera saker så snabbt. Och när vi gick ut ur byggnaden konstaterade jag igen: ajoo, de togs ju inget hemoglobinprov igen heller. Höh.

Men allt var alltså bra, jag har återhämtat mig bra och var extra nöjd att läkaren bara konstaterade att det är bra att babyn fått modersmjölk så här länge, när jag berättade att jag varit tvungen att sluta amma. Lite spänd på vad rådgivningstjejen nästa vecka kommer att säga om det. Vi ska nämligen till henne (eftersom vår egentliga rådgivningstant är på semester), som gav oss den oförglömliga "Imetyksen aika"-dvd:n...

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Oh my, nu slog det mig att nästa vecka när jag skall på min eftergranskning skall jag först träffa en av rådgivningstjejerna som verkar helt amningsfanatisk (samma som ville skicka oss på en förberedelsekurs i februari för att vi missat den vi borde ha gått på) ! Hon frågade mig på inskrivningen förra sommaren om jag tänkt amma. Jag ba: Alltså jag förstår inte ens att jag är gravid, jag har inte tänkt på amning! Så hon höll en liten föreläsning om amningens positiva egenskaper. Som att jag skulle vara lite blåst som inte tänkt på så viktiga saker ännu i vecka 8. Vad skönt för er att slippa skenan! Och så söt Isla är :)
Nina08.03.13 kl. 17:56
Alltså säg åt den där rådgivningstjejen att du nog annars kunde ha ammat men den där jävla dvd:n förstörde fiilisen. Nånej. Men det är så härligt att ni blivit av med skenan. O hon e såååå fin!
Micko08.03.13 kl. 18:38

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin