Dopfest

11.03.2013 kl. 11:46

På lördagen firade vi som sagt Bouncys dop hemma hos oss. Det var ganska hektiskt innan, har ju aldrig ordnat fest så att man måst tajma bebisens matande och allt vad det innebär till eget festfixande. Hade i förhand försökt nakitta så mycket som möjligt till syster och föräldrar, men tyckte nog så synd om mina föräldrar som till slut blev lite av kökspersonal. Dessutom körde de mig ännu till Radiohuset senare på kvällen. Tack mamma & pappa, jag uppskattar det så himla mycket!

Tyckte själv att festen lyckades bra, ceremonin var stämningsfylld och rörande, trots att det var HETT, svetten rann och Bouncy grät sig igenom hela grejen. Stackarn var helt plaskvåt av svett efteråt. Precis som sin mamma.

Vår gulliga präst hittade vi via Micko, som var en av faddrarna. En ung, kvinnlig, rento präst, som förstod precis vad vi var ute efter. Hennes tal var så personligt och rörande att jag hade svårt att behärska mig.

Untitled

Kakan gjordes av min duktiga syster. Vårt önskemål var retro och kanske en igelkott i något hörn, inget prinsess-stuff. Hon förstod exakt vad vi var ute efter!

På lördagen var det även dags för vår ukulele-premiär! Hade planerat lära oss La Isla Bonita, men pga tidsbrist nöjde vi oss till att ackompanjera till Tryggare kan ingen vara (aka "Trygga räkan"). Var så nervös och svettig, så det gick nog inget vidare, men now it's done.

Untitled

Pga gråt och gnäll och skruttig klännig, tog vi några bilder följande dag med en lite gladare Bouncy.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin