Önskestunden

05.08.2013 kl. 10:37

Tusen tack för era fina kommentarer till inlägget under, det värmer hjärtat! Ni är nog fina typer, ni!

Just nu har jag lite bloggjumi. Har även insett att mina läsare lite bytts här längs åren, av naturliga skäl. Innehållet på inläggen har ju lite ändrats här på sistone.

Så därför tänkte jag kolla med er: Vad vill ni att jag ska skriva om? Något jag ska skriva mindre eller mer om? Du får även ställa en specifik fråga, om du vill.

Kommentarer (6)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Jag tycker om att läsa om Bouncy, och dina ärliga tankar om hur det är att leva med bebis. Som exempel "På tal om att vara social...", just sådana reflektioner är intressanta för mig.
Jill05.08.13 kl. 11:30
Tack, ska fortsätta i samma anda!
05.08.13 13:36
Eftersom jag inte har barn är babyrelaterat stuff tyvärr rätt ointressant, men jag gillar och har alltid gillat din ärliga blogg! :) Och är jättenyfiken på dina framtidsplaner? Hur länge ska du vara mammaledig och ska din man vara pappaledig?
Smulan05.08.13 kl. 11:47
Hej Smulan, roligt att du tittar in här trots att det mest handlar om babyrelaterat stuff. Jag, om nån, förstår att det inte kan intressera ifall man inte själv är inne i babybubblan, eller har varit det. Hade en vision om att jag inte skulle bli en "mammabloggare", men det är i princip omöjligt när det är det ens liv liksom. Det där med jobb och framtid ska jag faktiskt blogga om snart, tack för attdu påminde mig!
05.08.13 13:39
Martti!!
Fridas Djurblogg05.08.13 kl. 13:31
Jo, ska försöka ta in vår seniorigelkott mer i bloggen. Han var så mycket sjuk, så minskade väl därför på skriverierna om honom.
06.08.13 11:02
Jo ja! Jag önskar mig musikinlägg och funderingar utanför föräldraskapet. Just because. Och Martti!
Tubbs05.08.13 kl. 15:02
Ska försöka. I alla fall med musikinläggen. Funderingar utanför föräldraskapet kan i alla fall under "vauvavuosi" vara en utmaning, det är tyvärr en så himla stor del av ens liv och en så stor förändring att man måste få ventilera om de tankarna.
06.08.13 11:04
Du känner ju mig så jag säger "känslo-inlägg". Dvs. vardagliga tankar om ditt o datt. Allt är välkommet :)
wonderland05.08.13 kl. 21:16
Ska bli!
06.08.13 11:09
Och jag som halkat hit pga lika gammal bebis säger förstås mera babystuff!
Anonymous06.08.13 kl. 00:12
Heh, nå det finns det naturligtvis av. Försöker ändå ha något filter så att det inte skulle bli too much.
06.08.13 11:10

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin