Det finaste

28.08.2013 kl. 20:03

Häromdagen spelades Snow Patrol's Chasing Cars (klicka för videon) på radion medan jag matade Bouncy hennes morgongröt. Den lyssnade vi på med Pandan live i Sziget år 2009, liggandes i gräset i solen, nyförälskade och hade det allmänt bra att vara. Därmed sjöngs den även i kyrkan under vår vigsel, och eftersom bröllopsdagen närmar sig blev jag lite blödig av mig. Speciellt när Bouncy samtidigt satt huvudet på sned och log det mest bedårande leendet åt mig. Pandan var på jobb, så jag måste sätta ett gullepluttsms åt honom med ett konstaterande att vi har det nog ganska bra, eller hur.

Och det har vi. Vi är fortfarande gulliga mot varandra med Pandan, trots extra trötthet som babyåret bidrar med. Vi kommer ihåg att dagligen berätta för varann hur mycket vi tycker om varandra. Och det är inte klokt hur mycket kärlek man kan känna för ett litet barn, jag blir så varm inombords av hennes leende och skratt. När hon om kvällarna sovit kanske ett par timmar, ber Pandan alltid om vi kan gå och se på henne. Så vi smyger in i hennes rum och står en stund vid hennes säng och bara beundrar det lilla sovande miraklet och suckar lite. När vi kommit tillbaka ut i tamburen och stängt dörren är det oftast Pandan som konstaterar: "Miten VOI olla noin ihana?".

Jag vet, dethär är helt ällösiirappista, men det är så det känns. Dendär ena typen har kommit och vänt upp och ner på vår tillvaro, men på ett positivt sätt.

För att visualisera det, får ni beskåda min första Videofyme-video, som gjordes med videosnuttar på Bouncy som jag hittade i telefonen. Formen på bilderna är helt fel och jag vet inte varför kvalitén blir så dålig på Youtube (Vimeo är så krånglig att ladda upp på från telefonen, tycker jag), but I guess you'll get the picture.

Musik: The Wellington International Ukulele Orchestra - Boogie Man

Kommentarer (4)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Puss och kram! Inte alls ällösirap, utan ljuvlig sanning. Och du förtjänar det!
hakuna28.08.13 kl. 22:16
I sure do!
29.08.13 20:10
Jag säger som hakuna! Inte alls ällö utan bara supersött och ljuvligt, blir riktigt varm. Hoppas vår bebis gör precis samma för vårt förhållande och bara stärker det. Kram!
fd bedragen29.08.13 kl. 08:08
Det gör den säkert! Aj vitsi, nu minns jag att vi sku bestämma date efter sommaren! Ska maila dej!
29.08.13 20:09
Härligt! Och man skall få skriva om hur lycklig man är. Det är bara fint. Det där med att gå och titta på bebin när han sover sysslar vi också med. Och visst är det ett mirakel att få barn. Så ovälvande och stort!
Hanna29.08.13 kl. 15:28
Det är nästan obeskrivligt hur stort det är. Jag vet, jag har all rätt att skriva hur härligt allt är, men av någon orsak vill man alltid lite hålla sig tillbaka...
29.08.13 20:10
Voi underbara liten, så hon e söt! Oj så det där klippet gjorde mig glad! Kram på er!
Marina 29.08.13 kl. 15:52
Roligt att den gjorde dig också glad! (Är du nu min fd kollega Marina..?)
29.08.13 20:11

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin