Ställning till badkar erbjudes!

01.01.2014 kl. 21:55

Behöver du en ihopfällbar ställning till babybadkaret? Märket är Rotho Babydesign. Den har varit himla praktisk hos oss, när man inte behöver huka sig i konstig ställning med den dyrbara, sladdriga och hala babyn, när man annars också spänner sig.

Nu behöver vi den dock inte längre, så den väntar på en ny ägare. Fick den av min syster som begagnad, så den kostar inget, bara du orkar hämta den från oss. Kan slänga badkaret på köpet också, eftersom jag inte är helt säker vilka badkar som passar till den (borde nog passa till de flesta, om jag förstått rätt). Badkaret är lite slitet, men i gott skick, har en propp i bottnet, vilket varit oerhört praktiskt. Nu ser jag att även badkaret är av märket Rotho, så kanske det ändå bara är det som passar till ställningen?

Suck, tekniken är inte alls på min sida nu, får inte bara det in i mitt huvud varför bilden inte laddas åt rätt håll? Äh, det får vara.

Samtidigt har vi en oanvänd badstol till badkaret, Trille är märket. Eller vi använde den kanske en gång och insåg att det inte var riktigt vår juttu. Tror vi skaffade den helt för sent, att den varit bra när Bouncy var helt nyfödd. Dessutom har vi ofta skött badstunderna på tvåmanhand, så vi har haft tillräckligt många händer till hjälp. Tror den kan vara till större nytta om man sköter badandet ensam?

Den har vi köpt från Lekmer, så den skulle vi gärna ta nåt för, säg ett kaffepaket eller nåt liknande. Här hittar du en närmare beskrivning på den.

Bild från Lekmer

Intresserad eller vet du nån gravid eller någon med nyfödd spädis? Sätt mail till catten.ratata(a)gmail.com!

 

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Jag kollar med vår gemensamma kompis!
Tubbe25.02.14 kl. 22:01
Joo! Hmm, nu blev jag ju nyfiken, VEM?
26.02.14 00:39

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin