...well it's my birthday too!

13.01.2014 kl. 22:17

Ja, och som sagt var det ju inte bara Bouncys födelsedag idag, utan även min, dvs vår första gemensamma födelsedag! Kändes lite magiskt på något sätt, att vi har vår alldeles egna dag tillsammans. Jag vet inte vad Bouncy tänker om detta som tonåring, men just nu känns det fint.

Pandan jobbade tyvärr hela dagen idag, men lite hann vi alla mysa på morgonen, när han hämtade fröken till vår säng och jag fick min present (årets föräldrar fejkade lite och lekte på lördagen att det var Bouncys födelsedag, eftersom hennes paket innehöll klänningen hon skulle ha på sitt kalas...).

Sen bestämde vi oss för att ta oss in till stan på lite ärenden med Bouncy och passade på att ta en kaffe och Sacher på traditionella Fazers Café. Meningen var att gå till Glogatans Fazer, men pga kylan blev det istället bekvämare med Forums Fazer. Där joinade vår virtuella bekantskap Kiri oss, alltid trevligt att träffa Twitter-/Instagrambekanta live.

Så hann vi ännu med en snabbträffis med Bouncys gudmor och jag fick bytt en av mina tre Westö-böcker till Kopparbergsvägen 20. Bouncy var på fantastiskt humör hela dagen (så faktiskt hela veckoslutet), somnade dessutom just innan vi skulle åka hem med bussen och fortsatte med sitt ypperliga humör på kvällen, fast vi var bara på tumis.

Kvällen kronade jag ännu med auraost-päronpaj från igår och ett glas rött, ahhh.

En riktigt fin dag vågar jag påstå. En underbar helg dessutom, som säkert bidrog till den fina fiilisen, men vi tar det i ett annat inlägg.

Extra glad var jag att jag äntligen hade någon att sjunga den gamla Beatles-dängan åt: "They say it's your birthday - dä dä dä dä dä dää - well, it's my birthday too!". Den som sett 80-tals klassikern Sixteen Candles kanske minns när The Geek sjunger den åt Samantha Baker aka Molly Ringwald...

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:
Hurra, grattis på er da', lite försenad fast jag va'!

Jag är förresten född dagen före min mammas födelsedag, så jag brukar säga att jag är nästan mammas bästa födispresent, hehheh.

Uuh, Sixteen candles, nostalgitripp!
Östermyran15.01.14 kl. 16:01
Tack tack! Nå ganska cool är det att ha födis sådär nära också. Har du tyckt det varit skoj eller har det varit störande nåt tag att int få ha din födis för dig själv? Jess, Sixteen Candles är nog en klassiker! Long Duk Dong... ;)
15.01.14 23:02

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin