Hotelltips i Åbo?

02.03.2014 kl. 17:28

Vi ska åka i april till Åbo över en natt pga AP-Fest och Pandans 35-års dag och funderar just nu på hotellalternativ. Scandic Plaza har jag besökt några ggr och varit nöjd med den, så även HolidayInn. Cumulus var helt skit. 

Har DU ett hett hotelltips i Åbo?

Kommentarer (5)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Hett vet jag inte, men Scandic Julia är rätt så nyrenoverat och fräscht med god frukost. Har helgerbjudanden ibland.
Marie02.03.14 kl. 18:46
Ahaa, såg faktiskt att det fanns en Julia, ska kolla!
02.03.14 19:01
Av de hotell jag bott på i Åbo har jag mest gillat Radisson Blu, rent, snyggt och bra frukost. Julia är också helt bra, som alla Scandic.
Jill02.03.14 kl. 19:05
Kollade på Radisson Blu också, denna gång vann Scandic Plaza pga sitt ypperliga läge och bra pris.
03.03.14 10:44
Radisson Blu Marina Palace är bra men "ett stycke" från centrum (allt är ju nära i Åbo egentligen). Har också bott ett par ggr på Hamburger Börs som är helt okej o man fick senast lite rabare med S-kortet om du jämför priser. Kanske inte den bästa brekun dock. Julia har jag inte bott på men det är ju också mitt i stan.
O om ni har tid att äta så passa absolut på att äta i LJUVLIGA Tintå! :)
Ilona02.03.14 kl. 20:48
Jag misstänker det ändå blir tuttu ja turvallinen Plaza, pga förmånligast och festarestället e typ bakom hörnet (tror faktiskt det e samma ställe som vi såg Eurovisionerna på!). Men Tintå ska vi kolla upp!
02.03.14 20:53
Jag tycker bäst om den scandicen som är på universitetsgatan, precis vid stockmann. Sen är Park Hotel ganska charmigt på sitt gammaldags sätt också, men börjar kanske bli aningen slitet nuförtiden. Förresten, om jag sku vara du, så sku jag äta på Trattoria Romana (okej, en bit bort, mellan domkyrkan och TYKS, men så får man en liten sight seeing prommis också) eller Blanko precis vid ån, och SEN gå till Tintå (som är typ vägg i vägg med Blanko) på ett glas vin eller två! Eller, om du är cocktail-sugen, så gå över till gamla Pinellan, övre våningen - där är de duktiga på sånt, och de har renoverat det gamla huset jättefint särskilt däruppe. Vill ni ha fancy dining kan ni beställa bord på Mami. :)
Snigeln Harald02.03.14 kl. 22:33
Det blev just den Scandicen, har själv bott där några ggr förut. Tack för de alla tipsen, vi ska se hur tiden räcker till, när vi ändå har program där och barn att föra och söka... Man borde ha flere dagar tid i Åbo för att hinna med allt! Vi har ju kompisar där, så blir ofta att besöka dem när man väl är där.
03.03.14 10:47
Jag kan rekommendera Julia, precis som många andra. Nyrenoverat och fräscht.
Micaela03.03.14 kl. 13:14
Vitsi, måst absolut satsa på Julia nästa gång, kanske redan på sommaren! Denna gång var Plaza närmare festivalklubben, så skönare att promenera hem på natten...
03.03.14 20:50

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin