Kryde

20.03.2014 kl. 20:32

I morse började vi med Pandan tala om Stockholm, hur härligt det skulle vara att åka dit igen - ens bara för en kryssning - och hur länge sedan det är sen sist. Och ända sedan Bouncy föddes har vi talat om hur vi borde fara på kryssning med henne. Och eftersom vi inte just nu har råd att stanna övernatten i Stockholm, funderade vi på att vi kunde åka på en gammal hederlig kryssning, vardagarna kostar det inte ens så mycket.

Pandan åkte på jobb, jag började kolla priser på både rödvita och blåvita färjorna, hittade ett bra erbjudande, konsulterade en vän om hytterna, kollade med Pandan om det var ok och vips, så hade vi en kryssning bokad till slutet av april! B4L-hytt dessutom, med mycket utrymme, dubbelsäng och tv. Har åkt i den tidigare, men då bara på tumis, spännande att ha en extra typ med! Jag menar, det blir ju inte så mycket partytimeexcellent för vår del, så då är det ju kul med en skön hytt.

Ni gav så goda tips inför flyg och charterresa med baby, så nu efterlyser jag tips inför kryssning med en ettåring! Och självklart även tips på vad som lönar sig att besöka i Stockholm just nu (vi kanske har kaffedejt med en god vän, men det är oklart ännu). Junibacken är kanske inte riktigt ännu aktuellt för Bouncy, men det kanske finns nåt annat kul att uppleva? Barnvänliga caféer osv? Vad man nu hinner med under en dag i Estocolmo?

Såhär glada var vi våren 2011 när vi åkte upp längs Globens vägg. It's been a while alltså.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Kryssning med ettåring var ett sånt vinnarkoncept, hon älskade det! Lekrummet, hyttkorridorerna, titta på folk i restaurangen... Tunnelbana går smidigt med vagn men är inte gratis. Barnvänliga ställen att gå till finns säkert många, åtminstone Kulturhuset vid Sergels torg hade gott om plats för vagnar och massor av barnstolar i cafe och restaurang. I Gallerian finns gratis skötrum (men utan wc), i PUB:s bottenvåning finns jättefräscht skötrum (10 kr) som på det gulliga svenska viset heter "Föräldralounge".
Marie20.03.14 kl. 21:40
Åh, tack! Föräldralounge, tsih! Only in Sweden.
20.03.14 21:55

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin