Pimp my parveke

30.03.2014 kl. 14:08

Vi har ju glädjen att ha en rätt så stor balkong, nästan som ett helt rum. Men tyvärr har balkongen blivit lite åsidosatt, trots att möjligheterna till inredning är enorma. Det är lite vid balkongen som orken och budgeten varje år tar slut. 

Visst har planterat balkongsblommor varje år (utom förra våren, då fanns definitivt inte orken där), skaffat matbord och mysighetsfaktorn steg när vi för några år sedan flyttade min gamla Klippan-soffa dit, så man kan chilla på den efter bastun. Men ändå är den lite halvfärdig.

Det som stört mig mest är betonggolvet, som vi försökt täcka med bambumattor (som tog slut på Jysk, innan vi fick skaffat fler) och andra mattor, men det golvet skulle behöva är sådana där träplattor. Och dem ska vi definitivt skaffa i vår. Nu är frågan bara om vi ska satsa på Ikea, Biltema eller Clas Olsson? Erfarenheter?

En annan grej är tvätt av balkongsglasen, det kan vi bara inte undvika i år mer, skäms varje gång jag ser glasen nerifrån gatan. Men det tar bara så emot att börja med fönstertvättet. Här och där ser jag hur bloggare investerat i fönstertvätts-set av t.ex. märket Kärcher, är det värt en investering? Stora varuhuset har ett på stamkundserbjudande i april. Eller blir det billigare att anlita en fönstertvättfirma? Tips på bra i så fall?

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin