Pimp my Parveke

22.04.2014 kl. 21:51

Medan jag drömmer om en egen gård, beslöt jag mig igår kväll för att sätta balkongen i skick, efter att Bouncy somnat för natten. Podcastar från högtalaren, en Happy Joe som rådgivare och slutresultatet blev ungefär så här:

Untitled

Helt galen panorama-vinkel i motljus.

Untitled

Köpte plastmattorna på Ikea redan förra hösten, med tanken att täcka golven med dem. Hade tänkt skippa dem helt, men de blev ju helt okej där under bordet. Brevid soffan skymtar en hög med mattor, som vi inte riktigt vet vad vi ska göra med. Borde föras och tvättas (men vart?) och sen eventuellt till landet.

Untitled

För att testa nya inredningen, njöt vi årets första balkongsfrukost idag. Det var idylliskt en stund, sedan gräts det i flera timmar, troligen pga en ny tand som ser riktigt irriterad ut. Stakin liten.

Untitled

Vi skaffade en röd Antilop-matstol från Ikea, som balkongsstol och som extra barnstol, när Islas kompisar är på besök. Alltid lite dumt att turas om med TrippTrappen eller att den andra måst sitta i famnen. Tänkte även ta med den till landet på sommaren, så vi slipper släpa av och an på den stol vi har mellan stugorna.

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Åh vad myyysigt det ser ut! Diggar mattorna.
Östermyran23.04.14 kl. 10:49
Tack, var riktigt nöjd med mattorna jag också!
24.04.14 23:06
Om jag inte kommer fel ihåg så har ni ert lande någonstans i närheten av Dalsbruk. Om så är fallet så rekommenderar jag att föra mattorna till Dalsbruks tvätt (eller vad det nu heter nuförtiden). Mycket billigare än här i stan. Själv för jag alltid mina mattor dit. Tvätteriet finns i Verkstan, följande byggnad från bibban mot torget till.
Erica24.04.14 kl. 16:04
Bra tips, tack! Tror faktiskt jag vet stället!
24.04.14 23:06

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin