Feber

23.04.2014 kl. 22:18

Det är igen den tiden på året som jag drabbas av en viss sorts feber... nämligen Eurovisionsfeber! Speciellt när jag idag skuttade hem efter en lyckad körövning och lyssnade på årets ESC-bidrag, insåg jag att det är nu det börjar på allvar igen!

Mello och UMK i all ära, men det är nog själva Eurovision Song Contest mitt hjärta bultar och har alltid bultat för extra hårt (att inte Eva & Pöll fattar att bjuda in mig på radio för att tala om det, skulle ha så mycket att ge i det ämnet! Höhöö...).

Helt på det klara är jag visserligen inte ännu över alla årets bidrag, men hjärntvättningen pågår just nu för fulla muggar. Aj aj, så mycket kakka det finns bland bidragen, men även många guldkorn! Ska återkomma med mina favoriter igen i mina traditionella inlägg inför semifinal1, semifinal 2 och själva finalen.

Finalen går ju av stapeln lördagen den 10. maj och det slog mig att jag inte ännu vet var jag har kisastudio, yikes! Måste börja planera...

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver:
Ja hujedamig, det bestämdes ju att vi skulle hålla igen vårt tyckande i tv-Eurovisa i år och låta panelen sköta den biten, så vi kunde inte låta bli att själva tycka oss igenom hela radioversionen :) Ser sjukt mycket fram emot dina synpunkter här, dock!
eva24.04.14 kl. 11:42
Joooo, jag förstår så bra! Skulle bara vara så himla kul att lyssna igenom alla bidragen och tala om dem tillsammans med andra lika intresserade och insatta. :)
24.04.14 21:48

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin