ESC - Finalisterna

04.05.2014 kl. 21:06

Så fanns ännu de färdiga finalisterna kvar, dvs värdlandet och "The big five":

Frankrike:

Jag blir så glad av den här! Man sjunger med, man vill dansa, den är väl producerad, ja, vad mer kan man kräva? Det kan faktiskt hända att denna hör till mina största favoriter i tävlingen. Enda som oroar mig är att jag hört att de fjantat till det lite väl mycket live, att det blir liksom too much. Hoppas de tonar ner det lite till finalen.

Jaha, där var favoriterna då. Höh.

 

Bubbling under:

Danmark:

Jag känner mig igen som förra året när alla bara gillade Danmarks låt och jag förstår inte alls varför. Jo, okej, denna hör nog till de bättre låtarna, men känner att jag tröttnar så fort på den. Det här har vi liksom hört så många gånger förut. Nja, men "helt kiva" e den ju.

Italien:

Jag sku så vilja gilla denna, den har många komponenter som tilltalar mig, men jag vet inte vad det är som mättää? Videon störde mig helt sjukt mycket, blev helt överstressad av den, så allt beror väl igen lite på hur det blir live.

Där hade vi alla bidragen jag tyckte var värda att lyftas fram. Men man bör alltid minnas att ALLT kan ändra när man ser låtarna live. Så summa summarum är väl mina största favoriter följande:

  • Frankrike
  • Nederländerna
  • Finland
  • Norge
  • Malta
  • Österrike
  • Armenien

Nu vill jag gärna höra DINA favoriter. Vad gillar du dem jag lyfte fram?

 

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 10 med bokstäver:
Jag velar ännu pikulite, men allt som allt är mina favoriter nog Frankrike, Israel, Finland, Grekland, Ukraina och Montenegro. Sedan bubblar det nog några under, som Österrike, Malta, Italien och några till. MEN, allt kan ändra när man ser låtarna live. Ska bli roligt att se!
Maria06.05.14 kl. 20:19
Det är nog sant, det kan vända så totalt pga liveframträdandet. Till min sorg hörde jag att Frankrikes framträdande är ett enda flamsande och flåsande, vilket förstör den bra låten.
06.05.14 20:30
Jag blev genast nyfiken och kollade Twin Twin "live" på youtube. Äsch, det var inte alls bra. Dessutom lät det som om han skulle ha sjungit falskt på vissa ställen. Återstår att se, bra låt iaf.
Maria06.05.14 kl. 20:50

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin