Musavisa

06.05.2014 kl. 00:35

En lustig incident från kryssningen: När vi efter middagen snurrade omkring på båten, hörde Pandan en anmälan om att Musavisa skulle börja i humppabaren. Vi stack ju dit direkt, men blev besvikna när vi insåg att det inte var Musavisa på traditionellt penna/papper-vis, utan man måste upp på "scenen" för att tävla, med Playstations Buzz-spel. Vi hängde där en stund medan Bouncy jagade stjärnmönster på dansgolvet och så meddelade jag åt Pandan att jag kanske ändå skulle vilja testa. Har visst lite abstinensbesvär från Musavisa.

Sagt och gjort, köpte en drink så att jag skulle få en utlottningsbiljett och så väntade vi på att tävlingen skulle börja. Bouncy hann tappa nerverna när det var en så lång väntan, så hon och Pandan gick för att kolla på Ville Viking istället. Så gick på det viset att mitt nummer på lotten sades och jag fick tävla med fem andra.

Och det var ju så roligt! Det var SÅ min musik, Pharrell Williams, Eurovisioner, Earth, Wind & Fire, Lykke Li, för att nu nämna några. Och jag diggade så spelet, har redan tidigare suktat efter Buzz, roligt att få testa på det.

Tyvärr missade Pandan & Bouncy största delen av frågesporten, men när de kom in till baren, hörde Pandan kryssningsvärdinnan säga hur den frågan var den första som Catta svarade fel på... heh. Och slutligen vann jag hela grejen! Tjohoo! Priset var en skumppaflaska, chokoplatta & presentkort för två till Food Garden.


Kan nån nu fatta att dethär liksom e min grej och anställa mig, halååå?!

Kommentarer (2)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Nice blog
Klout06.05.14 kl. 02:57
Haha, så kul! Du vann ju helt överlägset, ser jag på bilden. ;) Jag minns ännu också när vi spelade Jeopardy (man får svaret färdigt, så man ska alltså kunna frågan) på enkkutimmen i gymnasiet. Jag killed it på alla sportfrågor, och killarna i klassen såg lite snopna ut. HA! Pienet on ilot :D
Östermyran07.05.14 kl. 08:58
Ja, tänk att det kan vara så tillfredsställande? Här fanns även med en kille som var sååå säker på att han skulle vinna. Hah! Han kom dock efteråt och gratulerade.
07.05.14 14:02

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin