Semifinal 2 - resultat

09.05.2014 kl. 21:27

Gårdagens resultat var betydligt svårare att tippa, men jag fick igen 9/10 rätt! Fan, jag borde ju börja satsa pengar på dethär!

Min tippning såg ut så här:

Malta, Israel, Norge, Polen, Österrike, Finland, Grekland, Slovenien, Rumänien och Schweiz.

Det var ju då Vitrysslands Cheesecake som jag inte såg komma, fast jag väl borde ha gjort det. Ville bara inte. 

Inför morgondagen har vi dock lite vadslagning på gång med fem andra twittrare (av vilka jag träffat två live): Den som får flest rätt i sin Top 5-tippning (i ordningsföljd) vinner fem vinflaskor. Hashtag #ESCbuteljen2014 heter den visst. Nu vet jag dock inte vad jag gett mig in på... Brukar inte var så värst bra på att tippa de fem bästa, man vet ju liksom ALDRIG vad Europa gillar just det året. 

Fast en grej är säker: Österrikes Conchita Wurst (hörde ni att Eva nämnde om uttrycket "Das ist mir Wurst" i direktsändning? Så min teori var kanske rätt?!) kommer att tävla om vinsten, kanske t.o.m. kammar hem vinsten? Så högt var jublet varje gång hon visades i rutan, hon sjunger ju SÅ bra, låten kändes bättre nu än som studioversion och så verkat hon ju så sympatisk dessutom (i motsats till Dana International t.ex.). Plus för att hon bara står på plats på scen och ändå är imponerande!

Lite synd är det ju att vara sjuk under finalen (halsen & kroppen värker så mycket just nu att jag antar att det inte blir bättre tills imorgon), men Pandan är som tur hemma, så lite sällskap har jag ändå.

Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Bra tippat! Jag sov mej genom programmet, men hejade på Österrike. Undrade vem som vunnit när jag vaknade. Men tydligen var det ju inte finalen..eeh.
Nadia09.05.14 kl. 22:08
Roligt att du hittat hit, Nadia! Nytt försök imorgon med finalen! Ja, Österrike blev nog en av mina personliga favoriter också efter igår, imponerande!
09.05.14 23:04
Ska bli spännande med vadslagningen imorgon ;)
Emma09.05.14 kl. 22:43
Det var knappt så jag tänkte få sömn igår när jag blev så spänd inför vadslagningen! Huvudsaken att vi tippar bättre än Tage, eller hur? ;)
09.05.14 23:05
Haha, exakt så! :D huvudsaken är inte att man vinner, bara Tage förlorar ;)
Emma09.05.14 kl. 23:55
Precis! Man ska int va alltför säker på sin sak på sociala medierna...
10.05.14 00:23

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin