Throwbackexamen

01.06.2014 kl. 21:00

På lördagen uppenbarade sig ett och annat gammalt studentfoto på Instagram. Hittade inte riktigt några här hemma, så jag undrade om mamma kunde ta foto på några av fotona.

Aj, vitsi så jag skratta när hon skickade denna bild:

Året är 1995

Bilden är tagen på söndagen, dagen efter studentdimissionen. Jag har kommit hem samma morgon, kanske 08-tiden, från efterfest på Casa och är så krapulantisk och sur. Men ja, mamma envisades att det skulle tas ett foto på mig med blommorna och presenterna. Till saken hör att jag natten innan gått strumpfota från Brunnshuset till Casa och först vid Stocka ungefär fattade att ta av mig de dyra strumpbyxorna. Men då var de ju redan totalt sönderrivna, så too late.

Är fortfarande ganska nöjd med min klänning jag hade på mig. Den tiden skulle alla ha jakkupuku, och även jag funderade på en, som fanns som stamkundserbjudande på Stocka. Tur att jag hittade denna långa klänning, eftersom kanske tre andra hade just den jakkupukun jag funderat på... Efter dimissionen förkortade mamma klänningen och jag använde både den och kortärmade toppen på många klubb- & ravekvällar...

Här får ni ännu skåda mitt officiella studentfoto, som tur taget någon dag innan studentdimissionen, så man fick loss några leenden av mig:

Hohoh, dessa utåtlockade toppar, true nineties. Dee-Lite var visst förebilden.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
Brunssan och Casa 1995! Då har vi ju firat dimission på samma plats samtidigt. Jag gick också hem typ 8 på morgonen. Så otroligt bra kväll, minns att det var riktigt varmt väder och härligt att vara på Brunnshusets terrass.

Jag hade på dagen en ljus jakkupuku med svinkort kjol som jag fyndat på Fiorella. Jättetrendig men den var alldeles för varm. Tur nog hade jag en back up-klänning, en klassisk svart klänning med öppen rygg som jag hade på kvällen. Jag vet inte om det finns ett enda foto på den klänningen, synd för den var sååå snygg.
Fager Dam01.06.14 kl. 21:52
Men jag har ju från första början sagt att du ser så bekant ut! Alltså det var ju så HETT den dagen. Minns att jag hade säkert hundra lager puder i ansiktet och alltid när man gick på vessan i Brunssan passade man på att vädra det plaskvåta huvudet...
02.06.14 00:04

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin