Farliga Marimekko

30.06.2014 kl. 22:59

Fan, Marimekkos rea är nog så farlig. Inte kanske gällande vuxnas kläder, de hamnar sällan under hundralappen, trots att de är på -30%. Men när alla barnkläderna är för halva priset, och när det gäller den, är rabatten redan ganska synlig.

Har redan fyndat en regnrock, t-shirt med igelkottsmotiv, strumpor och legginsar. Men det första fyndet var denna klänning, som vi trånat efter redan en tid. En kompis skickade faktiskt bild på den och sade att den ser SÅ ut som Bouncy. Men priset var såpass saftigt, att den fått vänta i affären.

Här visar Bouncy stilprov på den från midsommarafton, innan vi åkte till Hertonäs för att fira kvällen:

Värsta catwalken

Strumpbyxorna är Littlephant/Lindex.

Drickpaus

Vi konstaterade många gånger under midsommaren att man skulle ju vilja ha en likadan klänning själv! Älskar färgkombinationerna, som inte är de mest logiska. Regnjackan (eller jacka, som håller regn är det väl mer) är faktiskti i samma mönster. Den är lite stor ännu, men blir nog perfekt på hösten.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Om man har tur blir en långklänning till en kort till en tunika innan den är för liten, och då känns det inte lika surt. Vi har en maxiklänningi i stl 74 från varför/därför som fem år senare är ett linne. perfekt!
fua01.07.14 kl. 09:03
Så roligt att du kommenterar! Varit lite tyst på kommentarfronten här, så blev så glad! Jo, vi har några tunikor som varit användbara ganska länge, praktiskt! Denhär klänningen är 98 och tyvärr ganska liten vid armhålorna, så blir säkert spänd där först, synd. Men fin är den ändå och är glad att jag inte betalade fullt pris för den!
01.07.14 13:19

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin