Några frågor inför dagisstart

05.08.2014 kl. 11:06

Ni som gått i babyrytmik/musiklek, hur har ni gjort med barnens musikhobby när de börjat på dagis?

Under sommaren har det visat sig att Bouncy är - precis som sina föräldrar - ganska musiktokig. Hon sjunger och dansar till allt och snappar fort upp favoritdelar ur sånger osv. Så det skulle ju vara kul att fortsätta med typ musiklek eller liknande. Eller får hon tillräckligt av det på dagis? Och blir det too much med både dagis & hobby i 1,5-års åldern? Jag tror lite det.

Dessutom undrar jag om det brukar komma nå infobrev eller dylikt från dagiset, eller ska man bara själv ringa dit och kolla när vi ska komma och vad vi ska ha med oss..?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:
Vi gick på musiklek en eftermiddag i veckan i våras och då var han 1,5 och han gillade det nog. Vi kommer att fortsätta i höst bara vi får plats. Lite stressigt kändes det ibland att rouda iväg efter dagis men samtidigt är det roligt med program någon kväll också.
Angående dagis så vet jag inte alls hur ni har det där ni bor men vi skulle ringa själv och komma överens när vi skulle komma på inskolning. Sen får man veta resten där :)
Karin07.08.14 kl. 11:44
Jag tror det kan bli lite sttressigt för oss (=mig) än så länge, men ska absolut fundera på nåt musikhobby lite senare. Gällande infot, fick vi på dagiset detdär frågeformuläret, som andra dagis skickar på förhand till föräldrarna (eller ger på infotillfälle)...
17.08.14 22:51

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin