Getingar i paradiset

06.08.2014 kl. 21:19

Sista stugdagen fick en lite tråkig vändning: direkt när vi anlänt till den himmelska stranden vi besökte första gången för ett par dagar sedan, blev jag stucken av en geting under armen. Det värsta var att jag just klädde av Bouncy i min famn och den ilskna getingen gick efter henne. Tur att den inte hann sticka henne och att Pandan lyckades döda den. På samma strand blev en liten flicka stucken två gånger. Stackars liten, kan bara tänka mig hur ont det tar, eftersom det bara ilade i min hela arm.

Så det blev en lite lugnare dag, trots att planen var att fortsätta träna simning, som Bouncy var så ivrig över föregående dag. Första tanken var att åka tillbaka till stugan, där vår Kyypakkaus fanns, men så beslöt jag mig för att bita ihop och istället försöka njuta av en sista dag på den stranden. Och visst var det skönt, emellanåt fick jag sätta mig i den lite svalare delen av havet och svalka min bultande arm, men annars var det ok.

När vi återvände till stugan och jag fick min cortisondos, tuppade jag av och har känt mig lite hängig sen dess. Armen värker ännu, helt för jävligt. Månne jag ändå är lite allergisk, eller är detta normalt? Samma skedde när jag blev stucken på halsen för fyra år sedan.

Och om jag förstått rätt lär inte de ilskna getingarna försvinna förrän det blir kalla nätter. Dvs inte helt genast.

Hoppas ni och era barn klarar er utan getingsting!

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 3 med bokstäver:
Det är nåt med getingar och stugavslutning tydligen :(. Jag blev stucken av en jordgeting eller nåt liknande samma dag som vi sku åka hem. I tån trots att jag hade flipflops på mej. Det gjorde så förbannat ont så jag vrålade som en dåre, föll ihop på marken och tackade alla högre makter att a. Jag inte hade L i famnen och b. Att det var jag som var offret och inte nån av ungarna då stället där jag gick var just där dom yrat omkring nakupelle i en månad! Krya på dej!
Ia06.08.14 kl. 23:18
Ja, hur kan det ta så ont? Jag började faktiskt gråta också, både av smärta och besvikelse att vår supermysiga strandvistelse gick i kras. Rusade bara direkt ut till det djupare, lite svalare vattnet och försökte lugna ner mig där.
06.08.14 23:24

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin