Mjuklandning

13.08.2014 kl. 23:16

Sorry, Sommartakt fortsatte tydligen. Eller egentligen inte. Vi har varit hemma redan i en vecka men så har dagarna fyllts med Flow och allmänt familjehäng innan vardagen börjar.

Imorgon börjar vi mjuklandningen på dagis. Liten ska börja på dagis. Fatta. I somras pratade vi med Pandan om hur vi snart får hem första dagisfotot och får sitta på julfesten och se liten uppträda och jag blev tårögd av blotta tanken. Inte pga vemod, utan pga att jag äntligen ska få uppleva detta, som så många mammor innan mig.

Lite stressar jag nog inför starten, det bör medges. Bouncy kommer att klara sig utmärkt och jag tror dagis är så perfekt för henne just nu. Mer huvudbry får jag av att vi inte fått någon som helst info (annat än vad jag fått av er, kära bloggläsare, och det korta samtal jag gick med dagiset häromdagen). I need the info! Valde vi nu ändå rätt dagis? Typ sånt kan jag fylla min hjärna med.

En annan utmaning är att få denhär familjen upp i tid för att befinna sig på plats klockan 09... 

Vi bestämde oss till slut för en Kånken Mini som dagisreppu och Bouncy fick välja färg själv. Det blev en lila, som även Pandan hade valt. Jag hejade mer på den gula, eftersom jag såg detta som första steget mot den ljusröda prinsessvärlden, men nåja, den lila var nog fin den också.

Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin