FLOWin'

01.09.2014 kl. 12:03

Jag har ju helt glömt berätta om Flow Festival! Vi kom ju hem från landet på torsdagkväll och hade biljett till lö+sö. Efter tre veckor på lande var vi lite oroliga hur vi skulle klara av folkmängden i Flow, eftersom just det de senaste gångerna varit en ganska stor issue för mig. Senast var jag ju dessutom gravid och då hade festivalen nya arrangemang med smala gångar och staket överallt, vilket inte funkade överhuvudtaget. Hamnade dessutom i värsta festivalkön i stan, när vi på fredagen tänkte vara smarta och söka våra armband redan i förväg. Men Bouncy fick en ballong av den vänliga personalen, och den ballongen gav oss några extratimmar på stan.

Jag vet inte om det var det, att vi haft ett års paus, att vi efter en månads intensivt familjeumgänge fick lite tumistid eller att vi var smarta nog att ta bara två dagars biljett denna gång men jag fick inte angst en enda gång! Jag bara flöt omkring på ett rosa Flow-moln och njöt av stämningen, det fina vädret och musiken. Jag bara älskar hela konceptet plus att man kan njuta av god mat, kaffe & bakelser vid sidan om det vanliga drickandet (fast visst var det nami med lite lonkero & Happy Joe också!). Vi testade bl.a. Fafa's, Good Life Coffee & Raw.spot. 

En liten stund hölll jag på att börja hata mänskligheten under Röyksopp & Robyn (träng inte för guds skull framåt i ett helt proppfullt & kokhett tält!!), men efter att vi tagit oss ut ur tältet med två kompisar (Pandan hade redan flytt längre bort), bestämde vi oss för att ingen ska kunna förstöra vår mest efterlängtade keikka och till slut fick vi en ganska bra plats längre bak i tältet och dansade och sjöng med, svettiga som bara vad!

En annan höjdpunkt för mig var nog min tonårsidol Neneh Cherry! Härlig stämning på keikkan och gillar faktiskt många av låtarna på hennes nya skiva. Det tog sin tid, men efter att ha hört dem live, fick de ett extra djup. Och fatta när hon till slut virade en handduk runt det burriga håret och plötsligt drog BUFFALO STANCE, glädjen var enorm! Kan typ hela Raw Like Sushi-skivan utantill...

Vi hade först tänkt ta Bouncy med på söndagen, men eftersom hon kunde vara hos mina föräldrar två nätter, bestämde vi oss för att det är lite mer avslappnande helt på tumis. Och de där frukostarna vid tv:n, sådan sällsynt lyx! 

En liten grej kan jag dock sakna vad gäller Flow: Det sociala med att ha ett basgäng som man hänger med där. Nu blev det ju mest att på tumis röra oss från plats till plats och inte lyckas träffa någon, trots att ALLA typ var där. Flow-etkot nästa år, yes?

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:
Men vi sågs ju! Men ja, det var ju bara sådär snabbt :(
wonderland01.09.14 kl. 21:55
Jo, det gjorde vi ju, men bara fort! Och på lördagen hängde vi ju faktiskt lite med några kompisar under några keikkon, det var kul! Ja, suktar väl lite efter the good ol' times, hur det var back in the days (då var dock festivalen ganska liten också)...
01.09.14 23:27

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin