Jag är lite trött nu

28.09.2014 kl. 21:11

Äsch, det blir nog inte riktigt något av skrivandet/uppdaterandet just nu. Har liksom inget kiva att komma med. Eller om det är något kiva, är det hela tiden något negativt som bubblar där under. Och det känns tråkigt. Det är ju inte så jag vill att denhär bloggen är, trots att folk sagt att de uppskattar just ärligheten i min blogg.

Vet inte riktigt vad det beror på: Håller jag på att bli sjuk, har jag pms eller är det den kommande begravningen som trycker på? Eller är det den tuffa arbetssökningssituationen som trycker ner på självförtroendet och det att jag känner att ingen riktigt tror/litar på mig just nu? Hur som helst är jag just nu bara så trött, så trött. Och från alla håll känner jag en press på att jag bara borde prestera och orka mera hela tiden, men tänk om jag inte klarar av det? När jag träffar vänner och bekanta känner jag hur jag ofrivilligt drar mig in i ett skal och klarar inte riktigt av sociala umgängen just nu, fast jag samtidigt behöver dem, mer än någonsin. Och fast det skulle ha varit hur trevliga träffar som helst, så känner jag mig efteråt som en loser som inte lyckas åstadkomma något i livet. 

Jo, jag har ett härligt barn och en fin man, inte att underskatta det, men det är bara något som inte stämmer just nu. Allt är i princip bra, men ändå är det en melankolisk känsla som råder inom mig och jag faller lätt i gråt. Kan inte sätta fingret på vad det är, men gillar inte känslan. I'm not in a good place right now, om man kan uttrycka det så.

Så jag bör göra något åt saken asap, vet bara inte ännu riktigt vad. Men det kanske blir en liten obestämd paus här nu, eftersom jag inte vill utsätta er för mitt konstanta gnäll.

Den högkänslige herkkisen kuittar...

Kommentarer (8)
Vet du, jag kunde ha skrivit samma inlägg men miinus mannen & barnet. Är också så trött och jag typ gråter varje dag och bla bla. Man vill ju vara positiv, orka, pröva nytt och allt detdär. Men just nu, för att låna dina ord "I`m not in a good place right now". Mega kram åt dig (och mig) och så skall vi hoppas på att vinden snart vänder. Du är kär!
Heidi28.09.14 kl. 21:48
Voj hitsi, är planeterna månne i någon konstig position just nu eller vad är det? Stor kram åt dig och vi hoppas att det snart vänder till det bättre! Du är mig också kär, så glad att jag lärt känna dig!
28.09.14 22:02
Stora kramen till dej! Alla pärlor (om än ibland smutsiga) bildar plötsligt ett tydligt pärlband. Det syns/märks inte genast. Ny träff snart! Om inte annat så vill jag höra allt om er Elvis-karriär! Din doa doa-partner måste komma med!
Pia28.09.14 kl. 23:09
Oj, det var bra sagt! Jo, vi måst absolut ses snart pånytt! Och M med, förstås!
28.09.14 23:32
Äsch då! Men vet du, jag tycker det också ska vara helt okej att känna sej nere och energilös ibland. Allt går ju upp och ner i livet. Ibland orkar man mer ibland mindre. Kram och lyssna på dig själv
Hanna29.09.14 kl. 11:58
Du har rätt. Man borde tillåta sig själv att vara nere ibland. Kram!
29.09.14 12:11
Jag känner igen det där från ett par år tillbaka, förutom att jag inte märkte nåt själv förrän jag blev gladare igen. Livet går väl bara upp och ner antar jag, o man får vara ledsen o negativ! Tycker själv att det hjälper att skriva av sig på bloggen o få tröstande kommentarer. Vi är här o läser o lyssnar o tycker om dig ändå! Vill bara krama dig när jag ser bilden. KRAM!
kairi29.09.14 kl. 13:03
Jag har ju lite erfarenhet av dethär med att vara nere, så därför klingar varningsklockorna direkt när jag börjar känna av deppigheten. Nu förklarades iaf en del av känslan med pms (heh). Tack snälla, kram tillbaka!
07.10.14 11:32
Usch, låter jätte tråkigt :(. Man ser på bilden att du inte mår 100% (ändå oförskämt snygg). Kämpa på, det vänder nog i något skede, helt säkert. Hoppas vi ses snart! Kram!
Malin E29.09.14 kl. 15:23
Vi ska nog absolut ses snart, jag har inte glömt vår träff! Ska bara kolla nåt passlig datum och återkomma.
07.10.14 11:33
Tänkte nu lite i ytliga banor, men märkte att jag inte var ensam - för som Malin E så undrade jag också hur man lyckas se sådär snygg ut och ledsen ut samtidigt. Men on a deeper note, så man ska inte vara rädd för att låta sig känna sina känslor. Ibland är man nere, så är det bara, och det är helt okej fast det är tungt också. Kanske dessutom hösten gör sitt? Kram!
Linda / Snigeln Harald29.09.14 kl. 23:33
Heh, bilden togs faktiskt efter en fest när jag fått Bouncy i säng och jag själv kastade mig utmattad på soffan och tyckte att denna trötthet måste instagrammas. Så festmakeup och ärligt trötthet gjorde sitt! Hösten gör nog sitt definitivt. Kram!
07.10.14 11:37
Usch att söka jobb kan vara så dränerande. När de tittar på en misstänksamt. Och så ska man orka vara pepp och glad och framåt under de där granskande blickarna. Det där med fasader kan vara så tröttsamt. Är viktigt att ha egen space där man inte behöver prestera. Ha det bra under bloggpausen!
Fager Dam30.09.14 kl. 16:43
Det är ju just det. Men sen när man måste prestera även i sitt eget space, det är då det blir extra tungt... Tror inte det blir så lång bloggpaus, stay tuned!
07.10.14 11:38
Samtidigt, om jag får lov att objektifiera, är du jäkligt snygg! Det är ok att känna press på allt som sker, det verkar vara en himla massa förändringar i luften för dej, sånt känns.
Helena S02.10.14 kl. 08:55
Thanks! Jo, det är nog mycket förändringar i luften och det påverkar nog.
07.10.14 11:40

Fd Stadin flicka, nuförtiden DJ Esbobo.
Tvåspråkig, sångglad, språkintresserad musikdiggare som bor i Esbo med man (Pandan) och barn (Bouncy).
Försöker lära sig spela ukulele och har en svaghet för Eurovisioner.

Arbetssökande, goda tips tages gärna emot!

catten.ratata(a)gmail.com

Gilla Catten på Facebook


Martti (2010-2014), som under fyra år var en kär familjemedlem.


Min andra blogg: Oravahuone

iLike:

 

Follow on Bloglovin